Badrumsbelysning

Om du är på jakt efter en prisvärd badrumsbelysning är lampjakt.se rätt ställe att börja leta på. Våra sammarbetspartners har nämligen ett stort utbud av badrumsbelysning, såväl lampor (ljuskällor) som armaturer (belysning). Nu ska du få några exempel på vad för badrumsbelysning det finns att välja på.

Spegelbelysning

I många badrum hittar man ett lysrör eller en lampa ovanför spegeln och det är väl rätt så funktionellt, men det finns även badrumsbelysning som du kan sätta vid sidorna av spegeln vilket ger ett mer smickrande och snyggare ljus och inte så fula skuggor i ansiktet. Sätt gärna lamporna i höjd med ditt ansikte.

Ljuslister & fiberoptik

Det har blivit mycket populärt att sätta ljuslister efter badrumslisterna och fiberoptik i taket som bildar en konstgjord stjärnhimmel. Man köper inte ljuslister och fiberoptik i första hand för att lysa upp badrummet utan för att uppnå en mysig och harmonisk effekt. Om du aldrig har haft sådana lampor i badrummet bör du testa det för det är verkligen mycket snyggt.

Downlights i taket

Downlights (infällda spotlights) har blivit väldigt inne under senare år. Infällda downlights ger vilket rum som helst en riktigt lyxig känsla, så även i badrummet. Om du sätter downlights i badrumstaket kommer det att kännas som du kliver in i badrummet på ett lyxhotell. Vi på lampjakt.se rekommenderar att du använder dig av LED downlights eftersom de drar mycket mindre ström än vanliga spotlights och är mycket brandsäkrare.